Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΎΔΡΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ...








Σκηνές αποκάλυψης ζει το νησί της Ύδρας που εδώ και ώρες είναι στο έλεος την κακοκαιρίας με τα στενά και το λιμάνι να μοιάζουν με ορμητικούς χείμαρρους.

Στο Piraeuspress.gr μίλησε αποκλειστικά ένας από τους καταστηματάρχες που είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά.

ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ

Ο κος Μελαχροινός που έχει στην ιδιοκτησία του μια από τις καφετέριες που βρίσκονται στο λιμάνι του νησιού μας δήλωσε πως είναι αδύνατο να φτάσει στο μαγαζί του καθώς τα ορμητικά νερά δεν επιτρέπουν σε κανέναν να διασχίσει τον δρόμο. Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Έχω κάτσει σε απέναντι μαγαζί γιατί δεν μπορώ να φτάσω στο δικό μου. Το βλέπω να καταστρέφεται αλλά είναι αδύνατο να φτάσω. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρω να πάω απέναντι είναι να πάω κολυμπώντας από το λιμάνι.”

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤ. Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Στην ερώτηση μας αν μπορεί να υπολογίσει το μέγεθος της καταστροφής η απάντησή του ήταν αφοπλιστική.

“Έχουν καταστραφεί τέσσερις καφετέριες στο λιμάνι και άλλα μαγαζιά πιο πάνω, η καταστροφή είναι σίγουρα πάνω από τρία με τέσσερα εκατ. ευρώ”

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ

Ο κος Μελαχροινός ανέφερε πως η καταστροφή είναι τεράστια και πως κρίνεται απαραίτητη η βοήθεια της περιφέρειας και όχι μόνο, για να μπορέσει το νησί να “ξανασταθεί” στα πόδια του.







piraeuspress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου