Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ: Εξαφάνιση 14χρονου κοριτσιού στο Κερατσίνι



Σε ανακοίνωση του το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκπέμπει SOS για την εξαφάνιση ενός 14χρονου κοριτσιού, το οποίο αγνοείται από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, στην περιοχή του Κερατσινίου.



Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση:



Η Σπυριδούλα έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 58 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, γκρι μπλούζα με μαύρα γράμματα και ροζ αθλητικά παπούτσια. Επίσης κρατούσε μωβ σχολική τσάντα.



Λόγω του ότι η Σπυριδούλα βρίσκεται πολλές ώρες μακριά από τους δικούς της ανθρώπους και υπάρχουν υπόνοιες για κρούσματα σχολικού εκφοβισμού, κρίνεται αναγκαία η άμεση εύρεσή της, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι για τη σωματική και ψυχική της ακεραιότητα.



Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένειά της ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.



Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου