Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Το εκσυχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη πίσω απο τον Σταύρο Θεοδωράκη ...




Ξύπνα Ελληνα !!!!

Τον Σταύρο Θεοδωράκη τον γνωρίσαμε από την τηλεοπτική δημοσιογραφία και ιδιαίτερα μέσα από τους "Πρωταγωνιστές" του MEGA.

Όμως ο κυρ Σταύρος μάλλον θα μας διαψεύσει......



Πίσω από το "Ποτάμι" είναι ο Κώστας Σημίτης με διαμεσολαβητή τον Νίκο Μπίστη ο οποίος είναι χρόνια θαμώνας στο εστιατόριο του Θεοδωράκη .

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Ο ΜΠΙΣΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ .....


Ο πρώην υφυπουργός επιβεβαιώνει πως αντιπροσωπεία των 58 (Ελιά κτλ.) είχε προτείνει στον κ. Θεοδωράκη να συμμετέχει στις διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς και μάλιστα με ηγετικό ρόλο !!!!







Είναι ολοφάνερο ότι πίσω από αυτή τη κίνηση βρίσκεται το εκσυχρονιστικό μπλοκ του ΠΑΣΟΚ με τον Σημίτη να τραβάει μπροστά ,διότι ως γνωστόν ,διεκδικεί να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο και μάλιστα από τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας!!!

Επίσης, η Αννούλα Διαμαντοπούλου, ένα ακόμα τέκνο των εκσυγχρονιστών και του Σημίτη φαίνεται ότι θα έχει σπουδαίο ρόλο στο ΄΄Ποτάμι΄΄.

Τι θέλει ο Σημίτης ακόμα από τη ζωή μας; Αντί να απολογείται για την ασύδοτη Ελλάδα που δημιούργησε κι αυτός, επιθυμεί να γίνει ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας;






Πάντως , ο κυρ Σταύρος, είναι ολοφάνερο ότι εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία και της μπίζνες ( εστιατόριο Αλάτσι ) ρίχτηκε στη πολιτική μετά από πολύ συζήτηση με εκδότες και άλλους διαπλεκόμενους που αποτελούν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ .

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, όπως τα ΝΕΑ , που ξαφνικά μιλούν για ένα σωτήριο ποτάμι παρουσιάζοντας τον Θεοδωράκη ως ΜΕΣΣΙΑ!

Για αυτό λοιπόν , ας μην διαλαλούν δεξιά και αριστερά ότι πρόκειται για ένα αυτόνομο πολιτικό σχήμα με οράματα και παραμύθια...... Δεν τα τρώει αυτά πια ο Ελληνικός λαός !

Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα κύριε Θεοδωράκη !

Για αυτό άλλωστε δεν θέλετε να βγείτε δημόσια απέναντι σε δημοσιογράφους έστω και να απαντήσετε ως οφείλετε σε όποιες ερωτήσεις σας θέσουν !!!

Για ελάτε να σας δούμε ! ! !




Φ.Α.Η
ksipnistere



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου