Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ρατσιστικές πράξεις κατά Ελλήνων!!! Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων..(ΒΙΝΤΕΟ)





Πολλές καταγγελίες γίνονται από τους διασωθέντες για ρατσιστικές και φυλετικές διαφορές κατά Ελλήνων… από αραβικές, ασιατικές αλλά και ευρωπαϊκές χώρες έσπρωχναν και χτυπούσαν τους Έλληνες που προσπαθούσαν και να βοηθήσουν άλλους και να σωθούν οι ίδιοι, καταγγελίες ότι τους πετούσαν κάτω και τους έπαιρναν ακόμα και τα σωσίβια. Ο πανικός δεν είναι δικαιολογημένος όταν πρόκειται για επίθεση σε άτομα οπου μιλούσαν Ελληνικά ακόμα και από ξένες κυβερνητικές αρχές οπου είχαν σπεύσει για βοήθεια με πρωταρχικό τους σχέδιο να σώσουν πρώτα ομοεθνείς τους.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά το Ελληνικό κράτος ήταν και είναι απών για τις καταγγελίες αυτές, όπως και για τα λάθη και την αλληγορία και την ασυνεννοησία των κρατικών μηχανών με τις γειτονικές χώρες.

Από πληροφορία πρώτου μηχανικού που έχει δουλέψει στο ίδιο καράβι στο παρελθόν μας δήλωσε πως γνωρίζει πολύ καλά όλο το συμβάν και τις διαδικασίες που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις και πως το καράβι είχε υποστεί ζημιές αδιόρθωτες, τότε σε τέτοιες περιπτώσεις οι εντολές τον ιδιοκτητών είναι σωστέ όσους μπορείτε αλλά πνίξτε το καράβι…


SiriusAnews



























SiriusAnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου