Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Πιθανόν Α.Τ.Ι.Α πάνω από την Πεντέλη 2014 (Φωτογραφίες – Βίντεο)




Πιθανόν παρατήρηση Α.Τ.Ι.Α. πάνω από την Πεντέλη από τέσσερα άτομα και μέλη της Ο.Ε.Α.Φ. Οι μάρτυρες αναφέρουν πως μετά τις τρεις η ώρα τα ξημερώματα 12-12-2014 άρχισαν να παρατηρούν ένα πολύχρωμο αντικείμενο το οποίο εμφανίστηκε πάνω από την Πεντέλη με κάθετη ανοδική πορεία προς τον ουρανό η οποία διήρκησε περίπου 40 λεπτά.

Μια ταυτόχρονη παρατηρήση και περίεργη ήταν πως φάνηκαν έντονα φώτα στάσιμα σαν προβολείς στην κορυφή του βουνού στο σημείο όπου κάποτε υπήρχε στρατιωτική βάση και τώρα δεν υπάρχει… η βάση είναι εγκαταλελειμμένη και στην θέση της υπάρχουν κεραίες δικτύων από τηλεφωνικές εταιρίες. Οι εγκαταστάσεις φυλάσσονται από ιδιωτικές εταιρίες και κρατικές αλλά και στρατιωτικές. Το γνωρίζουμε αυτό μετά από επίσκεψη μας όπου αρκετές φορές δεν υπήρχε κανείς, κατόπιν όμως μερικών περιέργων συμβάντων εμφανίζονται ή περιπολικά ή στρατιωτικά τζιπ, οι οποίοι μας έλεγαν πως η βάση λειτουργεί ακόμη και απαγορεύεται η προσέλευση.
Όπως θα δείτε παρακάτω παραθέτουμε και φωτογραφικό υλικό και από τις αρκετές επισκέψεις μας στην «¨παλιά ή νέᨻ βάση στην Πεντέλη.


Θα ακολουθήσουν και άλλες δημοσιεύσεις από αρχείο με φωτογραφικό υλικό, αποκαλυπτικό που εχουμε στην κατοχη μας εδώ και 15 χρόνια με περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα στην Πεντέλη.



Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο από το Α.Τ.Ι.Α. στην Πεντέλη.
Επεξεργασμένο από προγράμματα διότι η λήψη του έγινε από φωτογραφική με κάμερα και από αρκετή μεγάλη απόσταση
έχει γίνει καθαρισμός και όσο περισσότερο ζουμ μας παίρνει για να μπορέσουμε να δούμε κάτι όπως το σχήμα και ο φωτισμός του.

1.

2.

3.

4.

5.


6.

7.

8.







ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο είναι επεξεργασμένο διότι η λήψη του έγινε από φωτογραφική με κάμερα και από αρκετή μεγάλη απόσταση οπότε έχει γίνει καθαρισμός και όσο περισσότερο ζουμ μας παίρνει για να μπορέσουμε να δούμε κάτι όπως το σχήμα και ο φωτισμός του, οι θόρυβοι που ακούγονται είναι από ομιλίες και κάποιο αμάξι που περνά..
Να Διευκρινίσουμε πως βλέπουμε πιθανόν κάποιο Α.Τ.Ι.Α.

Η λήψη του έγινε 12-12-2014 ξημερώματα




Παρακάτω θα δείτε λίγες φωτογραφίες από το φωτογραφικό υλικό από την κορυφή της Πεντέλης στο σημείο όπου βρισκόταν κάποτε η παλαιά στρατιωτική βάση







Μετά από μια βδομάδα ξανά κάνουμε επίσκεψη για να τραβήξουμε περισσότερο φωτογραφικό υλικό και αντικρίζουμε κλειστές πόρτες περιπολικό της αστυνομίας και του στρατού να μας απαγορεύουν την είσοδο λέγοντας πως βρισκόμαστε σε απαγορευμένη περιοχή και πως εδώ βρίσκεται στρατιωτική βάση και μετά από τις προειδοποιήσεις τους κατεβηκαμε λίγο παρακάτω…




και ενώ είχαμε σταθμεύσει σε μη απαγορευμένη περιοχή, ένας κύριος με πολιτικά ρούχα με κόκκινο μπουφάν μας φωτογράφιζε από ψηλά,αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε να τον φωτογραφίσουμε και εμείς καλύτερα…










                                 Ο.Ε.Α.Φ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου