Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

«ΘΑΦΤΗΚΑΝ» ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ: Οργή και αγανάκτηση από εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αθηνών-Πατρών – Κλειστός ο δρόμος στο Αίγιο



Ουρές χιλιομέτρων αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου καθώς ο δρόμος στο ύψος του Αιγίου έχει κλείσει και εκατοντάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι.


Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Εθνική Οδός Πατρών – Κορίνθου, όπως καταγγέλλουν εγκλωβισμένοι οδηγοί, ενώ επισημαίνουν ότι στο ύψος του Αιγίου, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας προς την Αθήνα.

ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ: Κατέληξε από υποθερμία ηλικιωμένος στην ορεινή Ναυπακτία

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:




«Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να φύγει ο πάγος από την Εθνική», λένε από την Ολυμπία Οδό, στο προβληματικό τμήμα Ακράτας – Αιγίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

Δείτε το βίντεο του Alpha





Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ολυμπία Οδός», σχετικά με την κίνηση στην εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων και Αιγίου, αναφέρεται ότι «διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και κατά διαστήματα διακόπτεται η κυκλοφορία».

Επίσης, αναφέρεται ότι «τα συνεργεία της «Ολυμπίας Οδού» από χθες το βράδυ επιχειρούν με όλες τις δυνάμεις ρίχνοντας αλάτι». Νωρίτερα μέσα στη μέρα, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση «είχαμε δύο συμβάντα με «δίπλωμα» νταλίκας και αρκετά μικρότερα συμβάντα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν».

Ακόμη, στην ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού» παρακαλούνται οι οδηγοί «ενόψει της νύχτας και της υψηλής πιθανότητας παγετού, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους για τις επόμενες ώρες και σε κάθε περίπτωση να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας».


Εντωμεταξύ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου