Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΨΥΧΡΕΣ ΑΕΡΙΕΣ ΜΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΙΟΝΙΑ!!!




Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τα μοντέλα πρόγνωσης του καιρού επιμένουν στο σενάριο της ψυχρής εισβολής από τη Σιβηρία, η οποία θα «χτυπήσει» και την Ελλάδα στο διάστημα από 29-30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου. Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού το δριμύ ψύχος και οι χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά…





Με τα σημερινά δεδομένα η θερμοκρασία θα πέσει σε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως στα Βόρεια, έως και αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, ενώ θα χιονίσει στα πεδινά της Θράκης και της Μακεδονίας στην έναρξη της κακοκαιρίας και εν συνεχεία ο χιονιάς θα… κατηφορίσει προς τις κεντρικές περιοχές, κάνοντας αισθητή την παρουσία του και στην Αττική. Χιόνια, αν τα δεδομένα δεν αλλάξουν δραματικά τα επόμενα 24ωρα, θα πέσουν και στα υπερ-βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ η Πάρνηθα, η Πεντέλη και ο Κιθαιρώνας θα δεχτούν αρκετά ισχυρές χιονοπτώσεις.

Οι μετεωρολόγοι, ωστόσο, παραμένουν αρκετά επιφυλακτικοί, αφού πολλές φορές τα μοντέλα πρόγνωσης του καιρού κάνουν τα… δικά τους και είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα δεν μιλούν επισήμως για το τι τελικά θα συμβεί από τις 29 Νοεμβρίου και τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό και το σχόλιο που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook, αφήνοντας ανοικτά τα πάντα, ακόμα και για… θερμή εισβολή στην Αττική, το επίμαχο διάστημα.

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε στη φωτογραφία






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου