Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Β' - Linda Moulton-Howe




Linda Moulton-Howe


(απόδοση: aliengrip)




Απόφοιτος του πανεπιστημίου του Stanford, η Linda Moulton-Howe αφιέρωσε την κινηματογραφική και τηλεοπτική καριέρα της στην παραγωγή ντοκυμαντέρ. Κέρδισε τοπικά, εθνικά και διεθνή βραβεία για τα ντοκυμαντέρ της σχετικά με την επιστήμη, την ιατρική και περιβαλλοντικά θέματα, όπως το "Φωτιά στο Νερό" ("Fire in the Water") και το "Ενα Ραδιενεργό Νερό" ("A Radioactive Water").



www.earthfiles.com



Το 1979, σαν διευθύντρια του τομέα των Ειδικών Θεμάτων στον τηλεοπτικό σταθμό του CBS στο Denver του Colorado, άρχισε να ερευνά το μυστήριο των ακρωτηριασμών ζώων. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ντοκυμαντέρ που βραβεύτηκε με βραβείο EMMY: "Μια Παράξενη Συγκομιδή" ("A Strange Harvest").










Το 1983 η Linda ξεκίνησε να δουλεύει σαν ανεξάρτητη παραγωγός ταινιών με σύμβαση με την εταιρία Home Box Office. Τον Απρίλιο εκείνης της χρονιάς την προσκάλεσαν στην Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Kirtland, στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, όπου της επέδειξαν ένα υποτιθέμενο ενημερωτικό έγγραφο για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ που περιέγραφε την επαφή με "Εξωγήινες Βιολογικές Οντότητες", και της υποσχέθηκαν επίσημο υλικό, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και ταινιών, που να επιβεβαιώνουν τα γεγονότα, για να συμπεριληφθεί σε ένα ντοκυμαντέρ για τα UFO για την Home Box Office το οποίο ετοίμαζε εκείνη την εποχή. Αυτή η υπόσχεση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.



Το 1989 η Linda Howe εξέδωσε το βιβλίο της, "Μια Εξωγήινη Συγκομιδή: Περαιτέρω Στοιχεία που Συνδέουν Τους Ακρωτηριασμούς Ζώων και τις Απαγωγές Ανθρώπων με Εξωγήινες Μορφές Ζωής", ("An Alien Harvest: Further Evidence Linking Animal Mutilations and Human Abductions to Alien Life Forms") το οποίο είναι μια σύνθεση δέκα χρόνια ερευνών πάνω σε αυτά τα μυστήρια. Το 1991 έκανε την παραγωγή του τηλεοπτικού ντοκυμαντέρ "Εμφανίσεις: Η έκθεση για τα UFO", ("Sightings: The UFO Report") για το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, και η επόμενη τηλεοπτική παραγωγή της είναι σχετική με θέματα παγκόσμιας επιβίωσης.






Τις κρύες νύχτες του χειμώνα από τον Δεκέμβριο του 1991 εως τον Ιανουάριο του 1992, κάτι στοίχειωνε την Oklahoma, το Kansas και το Missouri, αφήνοντας νεκρά και ακρωτηριασμένα βοοειδή στο πέρασμα του.

Ενα ζευγάρι, οδηγώντας νύχτα σε ένα μικρό επαρχιακό δρόμο, είδε δύο φωτεινά αντικείμενα να κινούνται χαμηλά στον ουρανό. "Καθώς το ένα βρέθηκε πάνω από τον δρόμο από πάνω μας, έσβησε ξαφνικά" είπε ο Mike Markum από το Cement της Oklahoma. "Το άλλο αντικείμενο σταμάτησε και ξεκίνησε - έτσι μου απέσπασε την προσοχή. Δεν ακούσαμε καθόλου ήχο."

Ο Markum και η γυναίκα του ανέφεραν ότι είχαν δεί πολλά σφαιρικά αντικείμενα που λαμπυρίζανε να περνάνε πάνω από το σπίτι τους σε χαμηλό ύψος. Κάποια στιγμή, ένα απο αυτά τα αντικείμενα εκτοξεύθηκε με τρομερή ταχύτητα αφήνoντας μια πράσινη γραμμή.

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, πέντε επαρχίες της Oklahoma (Grant, Blaine, Garfield, Kingfisher και Commanche), η επαρχία Sumner στο Kansas και η επαρχία Webster στο Missouri, είχαν περίπου τριάντα αναφορές για μυστηριωδώς σκοτωμένα και ακρωτηριασμένα ζώα. Παρά το γεγονός ότι σατανιστές ή αρπακτικά σαρκοβόρα ζώα θεωρούνται η κοινωνικά αποδεκτή εξήγηση για τους ακρωτηριασμούς σ' αυτές τις επαρχίες, ο Σερίφης Archie Yearick στην επαρχία Grant μου ανέφερε ότι ήταν μπερδεμένος "επειδή δεν υπάρχουν ίχνη γύρω από οποιοδήποτε από αυτά τα κουφάρια".




Αυτό το ίδιο σχόλιο είχε γίνει από αστυνομικούς και κτηνοτρόφους από τότε που άρχισε το μυστήριο των ακρωτηριασμών ζώων τον Σεπτέμβριο του 1967 όταν ένα άλογο που το έλεγαν Lady βρέθηκε στην κοιλάδα του San Luis του Colorado, γυμνωμένο από σάρκα από τον λαιμό και πάνω. Τα ίχνη από τις οπλές της Lady σταματούσαν περίπου 30 μέτρα από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της. Κάτοικοι είχαν δεί παράξενα φώτα και "μικρά αεριωθούμενα" να κινούνται χαμηλά και ταχύτατα πάνω από την έρημο. Αρθρα του παγκόσμιου τύπου ανέφεραν υποθέσεις ότι τα UFO σχετίζονταν με τον παράξενο θάνατο της φοράδας.



Οταν ξεκίνησα την έρευνα για το ντοκυμαντέρ μου, "Μια Παράξενη Συγκομιδή", το 1979, δεν είχα σαν πρόθεση να κάνω μια ταινία που να συσχετίζει εξωγήινες μορφές ζωής με το θέμα. Αλλά αυτό είναι εκείνο που ανακάλυψα σε πολλές διηγήσεις από αυτόπτες μάρτυρες, για πορτοκαλί, αθόρυβα, λαμπερά αντικείμενα σε μέγεθος ποδοσφαιρικού γηπέδου που αιωρούνταν πάνω από λιβάδια όπου ακρωτηριασμένα ζώα βρέθηκαν αργότερα, ή φωτεινές ακτίνες που παρατηρήθηκαν να προέρχονται από "αθόρυβα ελικόπτερα" που φωταγώγησαν τα λιβάδια "πιό φωτεινά και από μέρα", και όπου ακρωτηριασμένα ζώα επίσης βρέθηκαν την επόμενη μέρα.

Ερεύνησα επίσης αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες που παρατήρησαν παράξενα σκάφη και/η μη ανθρώπινα πλάσματα που εμπλέκονταν με ζώα. Το 1983, ένα ζεύγος από το Missouri παρατηρούσε με τα κυάλια καθώς δύο μικρόσωμα όντα με εφαρμοστές ασημί στολές "μεταφέραν μια αιωρούμενη μαύρη αγελάδα σε παράλυση μέσα σε ένα σκάφος". Τα κεφάλια των εξωγήινων ήταν ογκώδη και ασπριδερά. Σε κοντινή απόσταση, ένας ψηλός "σαυράνθρωπος" με πράσινο δέρμα στεκόταν κοιτάζοντας αγριωπά, με μάτια που είχαν κόρες με κατακόρυφες σχισμές σαν του κροκόδειλου.




Το 1980, ένας κτηνοτρόφος στο Waco του Texas παρατηρούσε ένα πρωί πως δυό πλάσματα με ύψος περίπου ένα μέτρο και είκοσι πόντους, με μαύρα λοξά μάτια μεταφέραν ένα μοσχάρι ανάμεσά τους. Τρομοκρατήθηκε και το έβαλε στα πόδια. Τρεις μέρες αργότερα βρήκε το κουράγιο να επιστρέψει στο σημείο εκείνο με την γυναίκα και τον γιό του. Εκεί βρήκε το ακρωτηριασμένο πτώμα του μοσχαριού. Το δέρμα ήταν εντελώς ανέπαφο και συμπεριελάμβανε τις οπλές και το κρανίο, αλλά οι μύες και τα εσωτερικά όργανα, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του σκελετού, έλειπαν. Το δέρμα είχε γυριστεί το μέσα έξω και είχε διπλωθεί τακτικά στο έδαφος δίπλα στην ραχοκοκαλιά, από την οποία είχαν αφαιρεθεί όλα τα πλευρά. "Ποιοί θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο και τι θέλουν να μας πούν;" με ρώτησε ο κτηνοτρόφος.

Αφότου άρχισα την έρευνα στο μυστήριο των ακρωτηριασμών ζώων το 1979, δεν πέρασε χρονιά χωρίς αναφορές για ακρωτηριασμούς. Το 1992 δεν αποτελούσε εξαίρεση.




OKLAHOMA, KANSAS και ARKANSAS

Στις 25 Ιανουαρίου 1992, μια αγελάδα βρέθηκε νεκρή κοντα στην Okemah της Oklahoma. Ο μαστός είχε αποκοπεί αναίμακτα από το ζώο που είχε βρεθεί ξαπλωμένο στο έδαφος. Το δεξί μέρος του στήθους είχε σκιστεί και ένας βοηθός Σερίφη της επαρχίας Okfuscee υπέθεσε ότι είχε αφαιρεθεί η καρδιά. Αλλά δεν ζητήθηκε από κανένα κτηνίατρο να κάνει νεκροψία. Χωρίς απτά στοιχεία η έκθεση του βοηθού Σερίφη απλά ανέφερε "Κίνητρο: Σατανιστική Τελετουργία". Αλλά ακόμα και αυτός έμεινε έκπληκτος για το πόσο τέλεια είχαν γίνει οι τομές χωρίς καθόλου υπολείμματα αίματος.

Την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου, ένας ερευνητής της οργάνωσης MUFON της Oklahoma, ο Chuck Pine, ταξίδεψε στα γραφεία των Σερίφηδων των επαρχιών Garfield, Kingfisher και Grant για να βοηθήσει στην εύρεση περισσότερων λεπτομερειών για τους ακρωτηριασμούς του Ιανουαρίου. Ο Σερίφης της επαρχίας Grant, ο Archie Yearick είπε ότι εκείνο το πρωί είχε δεχτεί μία κλήση από την αστυνομία στο Caldwell του Kansas σχετικά με μία καινούργια περίπτωση ακρωτηριασμού μοσχαριού.

Ο Chuck οδήγησε βόρεια περνώντας τα σύνορα της πολιτείας και ταξίδεψε μαζί με έναν αστυνομικό στον τόπο του ακρωτηριασμού. Πήρε δείγματα ιστού από τις τομές των ακρωτηριασμών και από άλλα σημεία που δεν πειράχτηκαν για σύγκριση, τα διατήρησε σε διάλυμα φορμόλης και τα έστειλε με το ταχυδρομείο στον δόκτορα John Altshuler, έναν παθολογοανατόμο και αιματολόγο στο Denver του Colorado. Ο Δρ. Altshuler και εγώ συνεργαστήκαμε από το 1989 σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα δείγματα από ιστούς ακρωτηριασμένων ζώων για μικροσκοπική εξέταση.

Μέχρι τώρα το μικροσκόπιο έδειξε ότι οι ιστοί από τα ζώα (συμπεριλαμβάνονται λαγοί, ελάφια, άλογα και βοοειδή) έχουν υποστεί τομές με υψηλή θερμότητα εκατοντάδων βαθμών, που αποδεικνύεται από την υπερθερμασμένη αιμογλοβίνη και άλλες κυτταρικές αλλαγές. Σε μια περίπτωση του 1990 στο Oregon, ο ιστός ήταν σημαδεμένος οδοντωτά, θαρρείς και κόπηκε με ψαλίδι κεντήματος. Και ο Δρ.Altshuler, και το Δαιγνωστικό Εργαστήριο της πολιτείας του Oregon επιβεβαίωσαν ότι υψηλή θερμότητα χρησιμοποιήθηκε σε αυτές τις τομές. Ο Δρ.Altshuler βρήκε τις ίδιες κυτταρικές αλλαγές που προκαλούνται από υψηλή θερμότητα και στο μοσχάρι στο Caldwell του Kansas.

Την επόμενη Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 1992, υπήρχαν δύο ακόμα αναφορές ακρωτηριασμών βοοειδών στο Calumet της Oklahoma, 10 μίλια δυτικά από το El Reno. Το πρώτο βρέθηκε από τον Robert Jacobs και τον γιό του Travis Dean το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου. Η μισή γλώσσα του μοσχαριού είχε αποκοπεί. Μια αναίμακτη, οωειδής τομή είχε αφαιρέσει τα γεννητικά όργανα, και το απευθυσμένο είχε υποστεί ολική εκτομή. Δεν υπήρχαν στοιχεία από ίχνη ή αίμα.

Το ίδιο βράδυ, ο Travis πήγε την κοπέλα του, την Julie Hamilton, στο λιβάδι για να της δείξει τι είχε συμβεί. Ηταν περίπου 8:15 βραδυνή ώρα, όταν είδαν ένα φως πάνω από το λιβάδι τους. "Ηταν σχεδόν δέκα φορές λαμπρότερο από αστέρι" ανέφεραν οι δυό τους. "Καθώς οδηγήσαμε πιο κοντά, αρχίσαμε να διακρίνουμε διάφορα χρωματιστά φώτα στην άκρη του. Ηταν κόκκινα, κίτρινα, μπλε και άσπρα. Αναβόσβηναν στην τύχη, όχι με την σειρά."

Οταν έφτασαν περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το αντικείμενο, η Julie φοβήθηκε και επέστρεψαν στην πόλη. Το αντικείμενο ανέβηκε ψηλότερα στον ουρανό και τους ακολούθησε. "Τρέχαμε με σχεδόν 120 χιλιόμετρα, και φτάνοντας στην πόλη, μας είχε ήδη προσπεράσει" είπαν. Αφού άφησε την Julie στο σπίτι της, ο Travis πήρε τον πατέρα του και ξαναπήγαν στο λιβάδι, όπου ξαναείδαν το φώς πάνω από το ίδιο σημείο. Ο Robert είπε ότι μπορούσε να διακρίνει καθαρά τα διάφορα φώτα που αναβόσβηναν πάνω στο αντικείμενο. Προσπάθησαν να το πλησιάσουν με το ημιφορτηγό τους, αλλά το φως μετακινήθηκε μακριά και εξαφανίστηκε. Μετά από μερικά λεπτά το φως ξαναεμφανίστηκε, και κινήθηκε προς τα νοτιοανατολικά πριν να εξαφανιστεί ξανά. Το απόγευμα της επόμενης Δευτέρας, 10 Φεβρουαρίου, ένα άλλο μοσχάρι ράτσας Hereford, βρέθηκε νεκρό και ακρωτηριασμένο στο ίδιο βοσκοτόπι. Οπως στην περίπτωση του μοσχαριού της 6ης Φεβρουαρίου, το μπροστινό μισό της γλώσσας είχε αφαιρεθεί, το αριστερό αυτί έλειπε, μια επιδέξια τομή είχε αφαιρέσει τα γεννητικά όργανα, και το απευθυσμένο είχε υποστεί ολική εκτομή.

Μετά τα μεσάνυχτα στις 3 Μαρτίου, πίσω στην Okemah της Oklahoma, τρεις άνδρες είδαν ένα γκρι, ρομβοειδές αντικείμενο με "παράθυρα", το οποίο προσγειώθηκε και μετά απογειώθηκε. Οι μάρτυρες υπολόγισαν ότι η διάμετρος του αντικειμένου ήταν πάνω από 10 μέτρα.

Στις 9 Μαρτίου πάλι στην Okemah, βρέθηκε μια αγελάδα με τους μαστούς της να έχουν αφαιρεθεί προσεκτικά και αναίμακτα από την κοιλιά. Υπήρχε επίσης μια μεγάλη τρύπα στην αριστερή πλευρά της αγελάδας. "Σαν τρύπα από σφαίρα" είπαν μερικοί - αλλά δεν υπήρχε οπή εξόδου και δεν υπήρχε σφαίρα. Υπήρχε επίσης αίμα στο έδαφος κοντά στο κεφάλι της αγελάδας, γεγονός όχι συνηθισμένο.

Στις 4 Μαρτίου, ο βοηθός Σερίφη της επαρχίας Benton ο Danny Varner πήγε να συναντήσει τον Bill Cowger στο χοιροτροφείο του Tyson, κοντά στο Hiwasac του Arkansas. Μια οκτάχρονη αγελάδα κείτονταν στην δεξιά πλευρά της. Το αριστερό μάτι έλειπε, η γλώσσα είχε αφαιρεθεί, και ένα μεγάλο κομμάτι δέρματος με διαστάσεις 50 x 75 εκατοστά είχε αφαιρεθεί ανάμεσα στα πίσω πόδια, συμπαρασύρωντας και τον μαστό. Η τομή είχε βάθος μόνο όσο το δέρμα. Ο μυϊκός ιστός από κάτω ήταν ανέγγιχτος.

Η ερευνητική έκθεση του υπαξιωματικού Varner αναφέρει τα ακόλουθα: "Ανακάλυψα ότι η γλώσσα της αγελάδας είχε αφαιρεθεί από κάποιον με την χρήση ενός πολύ κοφτερού αντικειμένου. Η γλώσσα είχε αποκοπεί διαγώνια από πλευρά σε πλευρά, περίπου 15 με 20 εκατοστά από τα μπροστινά δόντια της αγελάδας. Το αριστερό μάτι της αγελάδας είχε αφαιρεθεί. Το δέρμα και οι μαστοί της αγελάδας είχαν αφαιρεθεί με ένα πολύ κοφτερό εργαλείο, δεν υπήρχε βλάβη στα τοιχώματα του στομάχου και οι τομές φαινόταν ότι είναι από χειρούργο. Η κολπική περιοχή της αγελάδας φαινόταν μεγενθυμένη και τραβηγμένη προς τα έξω. Το έδαφος γύρω από την αγελάδα δεν είχε ενδείξεις πάλης και δεν μπορούσα να βρώ καθόλου ίχνη από πόδια γύρω από την αγελάδα. Λίγο αίμα βρέθηκε πάνω στην αγελάδα και γύρω της."

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου 1992 ήρθα σε επαφή με τον Δόκτορα Marion Harris, ένα κτηνίατρο από το Gravette του Arkansas. Ρώτησα τον Δρα Harris εάν τα εσωτερικά όργανα θα μπορούσαν να αφαιρεθούν διαμέσω του κόλπου της αγελάδας. Αυτός ανέφερε ότι όργανα θα μπορούσαν να αφαιρεθούν διαμέσω του κολπικού αγωγού εάν η αγελάδα είχε γεννήσει μοσχάρι 6 εβδομάδες πριν το θάνατό της. Ρώτησα τον Δρα Harris εάν θα μπορούσε να κάνει νεκροψία/νεκροτομή στην αγελάδα και αυτός δέχτηκε.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 1992 στις 2, εγώ, οι αστυνομικοί Sam Blankenship και Bill Cowger συνάντησαμε τον Δρα Harris στο κτήμα όπου βρέθηκε η αγελάδα. Ο Δρ Harris δεν μπόρεσε να προσδιορίσει εάν έλειπαν καθόλου όργανα επειδή είχαν περάσει 8 μέρες πριν από την νεκροψία.




MISSOURI

Η περίοδος Φεβρουαρίου-Μαρτίου 1992 συμπεριλάμβανε επίσης αναφορές για ένδεκα ακρωτηριασμένες αγελάδες στην επαρχία Webster του Missouri ανατολικά του Springfield. Την ίδια εποχή, άνθρωποι ανέφεραν ότι έβλεπαν παράξενα φώτα στον ουρανό πάνω από το Northview. Η τροχαία είπε ότι τόσο πολλοί άνθρωποι παρκάριζαν κατά μήκος της εξόδου προς Northview της διαπολιτειακής οδού 44 που αποτελούσαν κίνδυνο για την οδική ασφάλεια.

Δείγματα ιστών από εννέα ακρωτηριασμούς στάλθηκαν στον Δρα Altshuler και αυτός βρήκε ενδείξεις υψηλής θερμότητας στις τομές και οτι το χείλος τους ήταν σκληρό και "πλαστικοποιημένο", γεγονός που δεν συμβαδίζει με τα σύγχρονα LASER. Ακόμα και ένα φορητό LASER έχει μέγεθος ενός μεγάλου καταψύκτη και χρειάζεται μια μεγάλη ηλεκτρική γεννήτρια.

"Εάν μπορούσε κάποιος να διαθέσει τα χρήματα για κάτι τέτοιο, γιατί να το κουβαλήσει μέσα στο βοσκοτόπι μέσα στ' άγρια μεσάνυχτα όπου κάποιος αγρότης θα μπορούσε να τον πυροβολήσει επειδή πειράζει τις αγελάδες του;" ρώτησε ο Duane Dedell, συνδιευθυντής του παραρτήματος της MUFON στην επαρχία Webster. "Και πως σκοτώνουν τις αγελάδες χωρίς πάλη, καθόλου ίχνη και καθόλου αίμα;"

Ενας κτηνοτρόφος, ο Joe Bouldin, είπε ότι ο λαιμός της αγελάδας είχε σχιστεί, είχε αφαιρεθεί ό οισοφάγος και οι θηλές είχαν αποκοπεί από τον μαστό. "Αλλά δεν υπήρχαν καθόλου σημάδια στο έδαφος πουθενά" είπε ο Bouldin. "Είναι πραγματικά μυστηριώδες." Η νεκροψία έδειξε ότι το περισσότερο αίμα είχε αποστραγγιστεί από την αγελάδα. Αλλά το έδαφος δεν είχε ίχνη αίματος. "Πως στραγγίζεις το αίμα μιας αγελάδας χωρίς να χυθεί καθόλου;" ρώτησε ο Bouldin. "Ποτέ πρίν στην ζωή μου δεν κουβαλούσα όπλο, αλλά τώρα έχουμε μαζί μας ένα γεμάτο όπλο στο φορτηγό. Ετσι αισθάνομαι για όλα αυτά."

Μια άλλη προβληματισμένη κτηνοτρόφος ήταν η Edwina Ragsdale. "Φαινόταν σαν οι αγελάδες να είχαν βαλσαμωθεί." είπε. "Πήγαμε ξανά εκεί την περασμένη εβδομάδα και υπήρχε μια αμυδρή μυρωδιά αποσύνθεσης, αλλά θα έπρεπε ήδη να είχαν αποσυντεθεί μέχρι τώρα." Οταν ρωτήθηκε ποιοί νόμιζε ότι ήταν υπεύθυνοι για τους ακρωτηριασμούς, απάντησε, "Τα UFO ή οι σατανιστές - και τα δύο με φοβίζουν."

Και εγώ έχω δει ένα "βαλσαμωμένο" ζώο. Τον Μαϊο του 1980 όταν προετοίμαζα το "Μια Παράξενη Συγκομιδή", ένας κτηνοτρόφος ανατολικά του Colorado Springs του Colorado βρήκε ένα από τα άλογά του νεκρό και ακρωτηριασμένο. Οπως συχνά συμβαίνει, οι ακρωτηριασμοί δεν αναφέρονται πριν περάσουν πολλές μέρες. Σε αυτήν την περίπτωση το συνεργείο και εγώ κάναμε λήψεις περίπου είκοσι μέρες αφ'ότου το άλογο είχε βρεθεί νεκρό. Ο καιρός ήταν ζεστός, αλλά ακόμα δεν είχαν εμφανιστεί σκουλήκια. Μια βδομάδα αργότερα, όταν το άλογο ήταν νεκρό για ένα μήνα, εμφανίστηκαν τα σκουλήκια. Αλλά όταν κόψαμε τα πλευρά του αλόγου για να πάρουμε δείγματα ιστού, οι μύες ήταν έντονα κόκκινοι. Ρώτησα έναν ντόπιο κτηνίατρο εάν αυτό ήταν φυσιολογικό. Είπε ότι δεν ήταν, και ότι θα έπρεπε να υπάρχει αποσυντεθιμένος ιστός.

Τον Απρίλιο του 1992, ακρωτηριασμοί αναφέρθηκαν στο Liberty του Mississippi και στο Leduc της Alberta του Καναδά. Στο Liberty, βρέθηκαν δυο αγελάδες στις οποίες είχε αφαιρεθεί το μισό δέρμα του προσώπου και οι γλώσσες. Το μοσχαράκι τον τριών ημερών βρέθηκε χωρίς κεφάλι και πίσω πόδια, χωρίς ίχνη αίματος και ίχνη από πόδια.




ΚΑΝΑΔΑΣ

Στις 14 Απριλίου 1992, οι κτηνοτρόφοι Dorothea και Roman Verchomin ανακάλυψαν την πρώτη από έξι ακρωτηριασμένες αγελάδες στο αγρόκτημά τους στο Leduc της Alberta. Αυτή ήταν μια εικοσάχρονη αγελάδα γαλακτοπαραγωγής ράτσας Holstein την οποία η κυρία Verchomin είχε μεγαλώσει και την κρατούσε για να παρέχει επιπλέον γάλα κατά την εποχή που βυζαίναν τα μοσχάρια.

Ηταν μια ήσυχη, υπάκουη αγελάδα, και η κυρία Verchomin είπε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πως χωρίστηκε από το κοπάδι. Η αγελάδα δεν ήταν νεκρή περισσότερο από έξι ώρες όταν βρέθηκε.

Στον αριστερό ώμο υπήρχε μια τρύπα "σαν οπή από σφαίρα" που κατέβαινε σε γωνία μέσα στο στήθος, παρόμοια με της αγελάδας στην Okemah της Oklahoma. Οπως και στην προαναφερθείσα περίπτωση, δεν βρέθηκε πύλη εξόδου. Στον λαιμό της αγελάδας υπήρχε μια κατακόρυφη τομή 30 εκατοστών ακριβώς δίπλα στην σφαγίτιδα φλέβα.Υπήρχε επίσης μια τομή γύρω από τον πρωκτό, σχεδόν πέντε πόντους βαθειά μέσα στο δέρμα, ανάμεσα από το τρίχωμα, και ο πρωκτός και ο κόλπος είχαν αποκοπεί.

"Πιο αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η έλλειψη αίματος πάνω και γύρω από το κουφάρι" έγραψε η ερευνήτρια της MUFON η Janice Semeniuk, που συνεργαζόταν με τον Gordon Kijek, διευθυντή της Ομάδας Μελέτης των UFO της Alberta. Ο κύριος και η κυρία Verchomin κάλεσαν τον κτηνίατρο Δρα Wayne Sereda, και όταν άνοιξε την αγελάδα επιτόπου,"η σάρκα ήταν ασυνήθιστα λευκή", ένδειξη πλήρους αποστράγγισης του αίματος.

Η κυρία Verchomin είπε ότι ο κτηνίατρος και ο αστυφύλακας Coulombe, ο ερευνητής της Βασιλικής Καναδικής Εφιππης Αστυνομίας, συζητούσαν πως "αυτοί" μπορούσαν να αποστραγγίσουν τόσο πολύ αίμα από το ζώο, ενώ ταυτόχρονα υποστήριζαν ότι άγρια ζώα ήταν υπεύθυνα για τον θάνατο του ζώου. Αυτό το συμπέρασμα εκνεύρισε την κυρία Verchomin. "Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τομές σαν αυτής της αγελάδας." είπε. "Ψηλάφησα τις τομές με το δάχτυλό μου: ήταν σκληρότερες από το δέρμα και κάθε πέντε πόντους υπήρχε μια ελαφριά ανύψωση σαν το στόμιο από κογχύλι. Οι υπόλοιπες αγελάδες ήταν πολύ αναστατωμένες όταν την βρήκαν. Τα μάτια τους γύριζαν από εδώ και από κεί και μούγκριζαν και έτρεχαν πανικόβλητες."

Μετά από χρόνια σαν αγρότισσα, η Dorothea Verchomin είναι πεπεισμένη ότι κανένα άγριο ζώο δεν θα μπορούσε να κόψει μια αγελάδα κατ' αυτόν τον τρόπο. "Τα κογιότε ούτε που πλησιάζουν στο κτήμα μας" είπε "και δεν έχουν ενοχλήσει το κοπάδι στο παρελθόν". Η υπόθεση για δραστηριότητα σατανιστών έφερε στο προσκήνιο την πιθανότητα ότι κάποιος ήρθε σιωπηλά, ίσως με κανό, από την όχθη της λίμνης Saunders που βρίσκεται δίπλα στο κτήμα. Ομως δεν υπήρχαν στοιχεία για το πως αποστραγγίστηκε το αίμα από την αγελάδα χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος.

Η κυρία Verchomin θυμήθηκε ότι είχε αφήσει έξω τα σκυλιά της το προηγούμενο βράδυ και ξύπνησε κατά τις 1:45 από το γαύγισμά τους. Συνειδητοποιώντας ότι δεν είχε κλείσει το αντλιοστάσιο, πήρε έναν φακό και βγήκε στην αυλή. "Ηταν ασυνήθιστα ήσυχα, ακόμα και για την εξοχή" είπε. "Δεν ακουγόταν ο παραμικρός θόρυβος." Αλλά δεν είδε τίποτε ασυνήθιστο "μέχρι το επόμενο πρωί, όταν βρέθηκε η ακρωτηριασμένη αγελάδα."

Στην συνέχεια, ανάμεσα στις 14 και στις 16 Ιουλίου του 1992, η Dorothea και ο Roman Verchomin βρήκαν πέντε ακόμη νεκρά βοοειδή στο αγρόκτημά τους. Και οι έξι συνολικά αγελάδες βρέθηκαν να κείτωνται στην δεξιά πλευρά τους. Η χρονολογική σειρά αυτών των γεγονότων έχει ως εξής:
14 Απριλίου 20χρονη αγελάδα ράτσας Holstein
14 Ιουνίου 120 κιλών μοσχάρι Charolais Hereford
21 Ιουνίου 120 κιλών δαμάλα ράτσας Hereford
24 Ιουνίου 120 κιλών δαμάλα ράτσας Hereford
28 Ιουνίου 400 κιλών αγελάδα ράτσας Hereford
16 Ιουλίου 400 κιλών αγελάδα ράτσας Hereford

Η κυρία Verchomin υπολογίζει ότι το μοσχάρι της 14ης Ιουνίου βρέθηκε δύο μέρες μετά τον θάνατό του. Ηταν σε μια στρεβλή στάση με την δεξιά πλευρά του κεφαλιού και του στήθους να κείτεται στο έδαφος και τα μπροστινά πόδια ίσια αριστερά, ενώ το πίσω μισό ήταν ξαπλωμένο στο έδαφος με τα πίσω πόδια ανοιγμένα. Το αριστερό αυτί και μάτι έλειπαν. Μια τρύπα στην αριστερή πλευρά του λαιμού κατέβαινε υπό γωνία μέσα στο στήθος. Η ουρά είχε αφαιρεθεί μέχρι την βάση της. Το απευθυσμένο και ο κόλπος είχαν εξαχθεί μαζί με ένα μεγάλο, οωειδούς σχήματος κομμάτι δέρμα που εκτεινόταν από τον πρωκτό και πάνω ανάμεσα στα πίσω πόδια και κατά μήκος της κοιλιάς και σε ύψος τριών πλευρών μέχρι το στήθος. Ολα τα εσωτερικά όργανα είχαν αφαιρεθεί προσεκτικά και η εσωτερική κοιλότητα ήταν στεγνή και μαυρισμένη.

Πάλι ο Δρ Sereda κλήθηκε να εξετάσει το ζώο. Αυτήν την φορά έφερε έναν συνάδελφό του κτηνίατρο και δήλωσε ότι εφ'όσον το μοσχάρι βρισκόταν σε αποσύνθεση δεν μπορούσε να κάνει εναν σαφή προσδιορισμό για τα αίτια του θανάτου. Και άλλος ερευνητής της Καναδικής Εφιππης Αστυνομίας ήταν παρών, αλλά δεν πάρθηκαν ούτε φωτογραφίες ούτε δείγματα ιστών.

Το μοσχάρι της 21ης Ιουνίου ήταν ακόμα ζεστό όταν βρέθηκε νεκρό κοντά στα πόδια της μητέρας του. Η αγελάδα φύλαγε πάνω από το πτώμα, πάνω από ένα χιλιόμετρο μακριά από το υπόλοιπο κοπάδι. Η κυρία Verchomin πήγε το κουφάρι στον κτηνίατρο του Επαρχιακού Εργαστηρίου ο οποίος σχολίασε ότι "δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα όπως οι ακρωτηριασμοί βοοειδών" και συμπέρανε βιαστικά ότι το μοσχάρι πέθανε "εξαιτίας καλπάζουσας βακτηριακής μόλυνσης" - και συγκεκριμένα βακτήρια clostridium. Δεν έγιναν καθόλου εκτομές.

Τρεις μέρες αργότερα, στις 24 Ιουνίου, "μυρίσαμε ακόμα ένα νεκρό ζώο", είπε η κυρία Verchomin, και ακόμα ένα μοσχάρι 120 κιλών ανακαλύφθηκε, σε αποσύνθεση 50 μέτρα από το σημείο όπου ένα ακόμα μεγαλύτερο ζώο ράτσας Hereford θα βρισκόταν στις 28 Ιουνίου.

Εκείνη η αγελάδα Hereford των 400 κιλών είχε ένα αυτί και ένα μάτι που έλειπε, η ουρά έλειπε έως την βάση της, το απευθυσμένο και ο κόλπος είχαν υποστεί ολική εκτομή, και ο μαστός είχε αποκοπεί με "έναν τέλειο στρογγυλό κύκλο με βάθος μόνο όσο το δέρμα που άφηνε την μεμβράνη που κάλυπτε τους μύες πλήρως ανέπαφη." Η κυρία Verchomin είπε ότι η καθαρότητα των τομών και το τέλεια διατηρημένο πτώμα την άφησαν έκπληκτη. Ο αστυφύλακας Coulombe του αποσπάσματος στο Leduc της Καναδικής Εφιππης Αστυνομίας ήρθε για να ελέγξει την αγελάδα, αλλά δεν κλήθηκε κτηνίατρος γιατί "το πτώμα ήταν ήδη δύο ή τρεις μέρες νεκρό". Δεν υπήρχαν σημάδια από άγρια ζώα. "Στην πραγματικότητα το ζώο κείτονταν εκεί για μιά ολόκληρη εβδομάδα και ούτε και τα κογιότ δεν το ακούμπησαν - ούτε μία δαγκωματιά! Τελικά αποσυντέθηκε..." είπε η κυρία Verchomin.

Στις 16 Ιουλίου, μία δίχρονη αγελάδα Hereford βρέθηκε με τον πρωκτό να έχει αφαιρεθεί ολικά και μια θηλή να έχει αφαιρεθεί προσεκτικά από τον μαστό σαν να έχει "καεί". Μέρος της γλώσσας και πολλά δόντια έλειπαν. Στο αριστερό μέρος του λαιμού υπήρχε μία σχισμή 10 εκατοστών με μια τρύπα πλάτους 2,5 και βάθους 5 εκατοστών "στο μέσο της". Δείγματα ιστών λήφθηκαν από την εξωτερική περιοχή του πρωκτού και του αιδοίου και αποστάλθηκαν στον Δρα Altshuler. Αυτός βρήκε ότι τα χείλη των τομών είχαν σκουρήνει και πλαστικοποιηθεί, και η μικροσκοπική ανάλυση αποκάλυψε ότι τα κύτταρα είχαν εκτεθεί σε υψηλή θερμότητα.




ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΓΑΤΕΣ

Οι αναφορές για ακρωτηριασμούς δεν περιορίζονται μόνο σε βοοειδή. Περιλαμβάνουν τα περισσότερα κατοικίδια ζώα όπως γάτες. Από την δεκαετία το 1970, υπήρχαν κύματα από ακρωτηριασμούς σε γάτες στον Καναδά, την Καλιφόρνια και το Τέξας. Από τις 15 Μαϊου 1992 και μετά, γάτες ανακαλύπτωνταν νεκρές και ακρωτηριασμένες στον Vancouver της British Columbia. Τυπική είναι η περίπτωση μιας καθαρόαιμης Ρωσικής γάτας που την έβγαλαν έξω το βράδυ και δεν επέστρεψε ποτέ. Το πίσω μισό της γάτας βρέθηκε τρία τετράγωνα από το σπίτι του ιδιοκτήτη της, χωρίς ούτε ένα ίχνος αίματος. Ηταν η τέταρτη γάτα που βρέθηκε κομμένη στην μέση σε μια περίοδο δύο εβδομάδων. Το καλοκαίρι του 1991 στο Piano του Texas - ένα μεγαλοαστικό προάστειο βόρεια του Dallas - το αστυνομικό τμήμα δέχτηκε τουλάχιστον εκατό αναφορές για χαμένες κατοικίδιες γάτες, και πολλές αναφορές για ακρωτηριασμένες γάτες.



ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ;

Μετά την έκδοση του βιβλίου μου "Μια Εξωγήινη Συγκομιδή" ("An Alien Harvest") το 1989, έλαβα ένα γράμμα από έναν φύλακα ασφαλείας στο Denver του Colorado, ο οποίος περιέγραψε μια Αυγουστιάτικη νύχτα που περιπολούσε στις εγκαταστάσεις μιας μεγάλης εταιρείας στα δυτικά της πόλης. Από το ημιφορτηγό του, μπορούσε να δει ένα μεγάλο κύκλο από φώτα στον σκοτεινό ουρανό. Τα φώτα παρέμεναν ακίνητα πάνω από ένα βοσκοτόπι λίγες εκατοντάδες μέτρα από την θέση του. Δεν ανέφερε το επεισόδιο επειδή φοβόταν ότι μόλις πρόφερε την λέξη UFO πιθανόν να έχανε την δουλειά του. Αλλά το επόμενο πρωί αισθάνθηκε ενοχή καθώς παρατηρούσε έναν κτηνοτρόφο να μαζεύει δύο νεκρές και ακρωτηριασμένες αγελάδες.

"Για τί είδους τεχνολογία μιλάμε;" με ρώτησε. "Δεν πήρα καθόλου τα μάτια μου από αυτά τα φώτα. Δεν υπήρχε φωτεινή ακτίνα, ούτε ήχος, ούτε τίποτα. Πώς το έκαναν;" Εάν εξωγήινες μορφές ζωής σχετίζονται ακρωτηριασμούς και εξαφανίσεις ζώων επί τρεις δεκαετίες και σε παγκόσμια κλίμακα, τότε ποιά είναι η ανάγκη των εξωγήινων;

Το 1980, η Myrna Hansen και ο νεαρός γιός της είδαν δύο όντα με άσπρες στολές να ασχολούνται με μια αγελάδα κοντά στο Cimarron του New Mexico. Η αγελάδα μούγκριζε από πόνο και η Myrna προσπάθησε να παρέμβει. Το αποτέλεσμα ήταν ότι και αυτή και ο γιός της φαίνεται ότι απήχθησαν από μεγάλους, έντονα φωτισμένους δίσκους που τους μετέφεραν σε υπόγειες εγκαταστάσεις που η Myrna νόμιζε ότι βρισκόταν στην περιοχή Las Cruces. Εκεί είδε μια ανθρωποειδή μορφή να επιπλέει μέσα σε μία δεξαμενή με κοκκινωπό υγρό το οποίο αντιλήφθηκε ότι ήταν "συντήρηση" ή "διατροφικό μέσο" κάποιου είδους για το όν που είχε βουτήξει εκεί. Επίσης σκέφτηκε ότι το υγρό είχε σχέση με αίμα, υγρά και ιστούς που είχαν αφαιρεθεί από ζώα.

Το 1973, η Judy Doraty που είχε πέσει θύμα απαγωγής από εξωγήινους, παρατήρησε ένα καφέ και άσπρο μοσχάρι να σηκώνεται με μια θαμπή ακτίνα από κίτρινο φως. Αργότερα, κατα την διάρκεια της απαγωγής, αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν μέσα σε ένα μικρό στρογγυλό δωμάτιο, όπου είδε ιστούς να εξάγονται από το μάτι, την γλώσσα και τους όρχεις του μοσχαριού, από δύο μικροκαμωμένα πλάσματα με γκριζωπό δέρμα και μεγάλα μάτια. Είχαν τέσσερα μακριά δάχτυλα χωρίς αντίχειρα, που κατέληγαν σε σκουρόχρωμα νύχια. Τα μάτια τους ήταν κίτρινα με μαύρες κατακόρυφες κόρες σαν της γάτας ή του φιδιού. Η κόρη της Judy, η Cindy, απήχθη επίσης ταυτόχρονα, και το 1990, κατά την διάρκεια μιας ύπνωσης από τον υπνοθεραπευτή John Carpenter και αυτή ανέφερε ότι είδε ένα μοσχάρι να σηκώνεται με μιά φωτεινή ακτίνα. Η Judy είχε την ξεκάθαρη εντύπωση ότι η επιχείρηση των εξωγήινων με το μοσχάρι είχε να κάνει με την επιβίωση - και την δικιά τους και την δικιά μας. Και στην περίπτωση της Cindy Doraty όπως και στην περίπτωση της Myrna Hansen, αφαιρέθηκαν ωάρια από τις ωοθήκες της με μιά επώδυνη διαδικασία. Σε μερικές περιπτώσεις, έχουν επιδειχθεί σε άνδρες και γυναίκες από τους εξωγήινους απαγωγείς τους, "πλάσματα σαν μωρά" και τους είπαν ότι πρόκειται για υβρίδια - εν μέρει ανθρώπινα και εν μέρει κάτι άλλο. Εάν εκείνο που επιζητούν οι εξωγήινοι είναι γενετικό υλικό, γιατί χρειάζονται τόσο πολύ και για τόσο πολλά χρόνια; Και γιατί αφήνουν να βρεθούν ζώα με παράξενους, αναίμακτους ακρωτηριασμούς που προξενούν φόβο και θυμό;




1973, Η απαγωγή Doraty, στο Χιούστον του Τέξας


Μια από τις λίγες από τις περιπτώσεις στενών επαφών με UFO κατά την οποία υπήρξε παράλληλα αναφορά για ακρωτηριασμό ζώων συνέβη τον Μάιο του 1973, και τα θύματα/μάρτυρες ήταν τέσσερις γυναίκες. Η Judy Doraty, η κόρη της Cindy, η μητέρα της Judy και η κουνιάδα της, θα βίωναν την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής τους.

Μετά από ένα παιχνίδι Bingo στο Χιούστον, οι τέσσερις γυναίκες επέστρεφαν στον τόπο διαμονής της Judy, στο Τέξας Σίτι, αλλά πρώτα θα περνούσαν από την Alto Loma για να αφήσουν την αδελφή της Judy και τον κουνιάδο της.

Αφού άφησαν τους δύο στην Alto Loma, οι υπόλοιπες τέσσερις γυναίκες είδαν ένα παράξενο φως, το οποίο φαινόταν να αιωρείται στον νυχτερινό ουρανό. Το θέαμα τις κίνησε το ενδιαφέρον σε τέτοιο σημείο που οι τέσσερις γυναίκες σταμάτησαν και βγήκαν από το αυτοκίνητο για να παρατηρήσουν καλύτερα την φωτεινή πηγή. Παρακολουθούσαν με δέος μέχρις ότου το φως εξαφανίστηκε. Μετά συνέχισαν το ταξίδι τους προς το Τέξας Σίτι.

Τελικά, Judy άρχισε να υποφέρει από έντονους πονοκεφάλους και άγχος. Αφού εξετάστηκε χωρίς αποτέλεσμα από πολλούς γιατρούς, την στείλανε στον γνωστό ουφολόγο και υπνωτιστή Δόκτωρα Leo Sprinkle. Η προηγούμενη εμπειρία του Sprinkle με το αίνιγμα των UFO τον οδήγησε να συστήσει την ύπνωση ως τρόπο για την ανακούφιση της Judy από το συναισθηματικό τραύμα της. Μάλλον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Sprinkle υποψιάστηκε την περίπτωση της απαγωγής από την αρχή.



Υπό την επήρεια της ύπνωσης, αποκαλύφθηκε ότι η Judy είχε προφανώς απαχθεί από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο. Η Judy προχώρησε σε λεπτομέρειες, περιγράφοντας πώς ανέβασαν μια αγελάδα πάνω στο σκάφος και πώς την ακρωτηρίασαν μεθοδικά δύο «μικρόσωμα όντα». Κατά τη διάρκεια της υπνωτικής αναδρομής, η Judy περιέγραψε την ασυνήθιστη αίσθηση του να είσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Είπε οτι ήταν ακόμα όρθια δίπλα από το αυτοκίνητό της αφότου σταμάτησαν να παρακολουθήσουν το παράξενο φως στον ουρανό. Ωστόσο, η Τζούντι είπε επίσης ότι την ίδια στιγμή, βρισκόταν σε μια περίεργη αίθουσα παρακολουθώντας την φρικιαστική διαδικασία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της. Πλάνα της αναδρομής αυτής περιλαμβάνονται στο βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Linda Moulton-Howe "Μία Παράξενη Συγκομιδή"



Σε μια συνέντευξη του 1989, για το 21st Century Radio, η Linda Howe αποκάλυψε ό,τι είχε μάθει από την εμπειρία της Judy Doraty:


"Η Judy περιέγραψε τα εξής ... μέσα σε μια χλωμή δέσμη κίτρινου φωτός, ένα μικρό καφέ και λευκό μoσχάρι ανέβηκε πάνω στο σκάφος. Στη συνέχεια, με έναν αλλόκοτο τρόπο, η Judy βρέθηκε στο εσωτερικό του σκάφους και παρακολουθούσε πώς αποκόπτονταν κομμάτια από το μοσχάρι: η γλώσσα του, τα όργανα αναπαραγωγής, τα μάτια του ..."

Ένα μέρος από την συνεδρία της ύπνωσης με τον δόκτωρα Sprinkle περιλαμβάνεται παρακάτω:

Ο Sprinkle ρωτά, "Είναι κανείς εκεί γύρω σου;" Μετά από μια μεγάλη, σχεδόν σαράντα πέντε δευτερολέπτων παύση αυτή είπε: "δύο ανθρωπάκια"




"Τα δύο όντα ήταν περίπου τρεισίμιση έως τέσσερα πόδια ψηλά (1 με 1,20 μέτρα). Γκρι πλάσματα με μεγάλα κεφάλια σε σχήμα αυγού"

"Είναι σαν ένας προβολέας να φωτίζει προς τα κάτω στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου. Και φαίνεται σαν να έχει κάποια υπόσταση αυτό το φως. Μπορώ να δω ένα ζώο να ανεβάζεται σε αυτό. Μπορώ να το δω να σφαδάζει και να προσπαθεί να ελευθερωθεί. Και φαίνεται σαν να αναρροφάται."

Μετά συνέχισε αναφέροντας πως έβλεπε την κόρη της Cindy πάνω σε ένα "χειρουργικό" τραπέζι. Και συνέχισε:




"Δεν με ακούνε, απλά με αγνοούν ... συνεχίζουν την δουλειά τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν φαίνεται να έχουν οποιαδήποτε συναισθήματα. Δεν φαίνεται να νοιάζονται. Παίρνουν απλά μερικά δείγματα από αυτήν ... "

Μετά από πολλά χρόνια αργότερα, η κόρη της Judy, η Cindy, θα υποβληθεί επίσης σε ανάδρομη ύπνωση. Η συνεδρία της ύπνωσης της Cindy επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της μητέρας της κατά την δική της ύπνωση.



aliengrip.pblogs.gr


Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Α'


Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Γ' 


Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Δ'

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου