Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Γ' - Τα ζώα ακρωτηριάζονται ζωντανά;




Ακρωτηριασμένη αγελάδα βρέθηκε
ζωντανή από τον ιδιοκτήτη της



(απόδοση: aliengrip)



Σειρά φωτογραφιών που λήφθηκαν από το ακρωτηριασμένο ζώο:









Ημερομηνία παρατήρησης (αφορά το συμβάν): Ιούνιος ή Ιούλιος του 2007
(ακριβής ημερομηνία άγνωστη)
Χρόνος του συμβάντος: Άγνωστος
Ημερομηνία που αναφέρθηκε το συμβάν: 12 Φεβ 2008
Θέση του συμβάντος: Redbird, Νεμπράσκα (βλ. χάρτη)
Γεωγραφικό πλάτος: 42,67 Β
Γεωγραφικό μήκος: 98,44 Δ
Αριθμός μαρτύρων: Κανείς
(ο ακρωτηριασμός δεν παρατηρήθηκε την ώρα που συνέβη)

Περιγραφή: Ο ακρωτηριασμός έγινε νότια του Lynch της πολιτείας Νεμπράσκα (ΗΠΑ) κοντά στην πόλη Redbird της Νεμπράσκα. (Δεν νομίζω ότι το Redbird είναι στον χάρτη πια). Η τοποθεσία ήταν ακριβώς πάνω στην νότια πλευρά του ποταμού Niobrara. Η μαρτυρία λήφθηκε από έναν γείτονα του ιδιοκτήτη της αγελάδας. Τόσο ο ιδιοκτήτης και ο γείτονας πιστεύουν ότι η αγελάδα είχε ακρωτηριαστεί από ένα "εξωγήινο". Πατημασιές ή αίμα δεν βρέθηκαν γύρω από την αγελάδα. Φαινόταν οτι τα αναπαραγωγικά όργανα της αγελάδας είχαν αφαιρεθεί με χειρουργικό εργαλείο ακριβείας, ίσως ένα λέιζερ; Ο ιδιοκτήτης είπε οτι όταν βρέθηκε η αγελάδα ήταν ακόμα ζωντανή. Το ζώο πέθανε περίπου 30 λεπτά αργότερα. Η αγελάδα μεταφέρθηκε σε έναν κτηνίατρο. Ο κτηνίατρος είπε ότι η αγελάδα δεν είχε αίμα στο σώμα της και επιβεβαίωσε επίσης ότι τα αναπαραγωγικά όργανα της είχαν αφαιρεθεί.

Σχόλια: Πρόκειται για την πρώτη αναφορά που έχουμε λάβει ποτέ που να αφορά σε έναν ακρωτηριασμό ζώου. Όποιος ή ότι και να διενήργησε αυτή την "σαδιστική" ιεροτελεστία σίγουρα θα πρέπει να συλληφθεί. Δεν υπάρχουν ενδείξεις οτι οι εξωγήινοι το έκαναν αυτό στο ζώο, αλλά αν συνυπολογιστούν τα δεδομένα που παρατίθενται παρακάτω, αυτά σίγουρα υποδηλώνουν σαφώς ότι δεν επρόκειτο για αρπακτικά ζώα:

1. Δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος γύρω από το ζώο.
2. Τα αναπαραγωγικά όργανα είχαν αφαιρεθεί με χειρουργική ακρίβεια.
3. Δεν βρέθηκε καθόλου αίμα στο ζώο από τον κτηνίατρο.
4. Το ζώο έζησε για 30 λεπτά.

Δεν έχουν αναφερθεί ασυνήθιστες θεάσεις στην γύρω περιοχή κατά το χρόνο του συμβάντος, αλλά κάποια ασυνήθιστη εναέρια δραστηριότητα έχει αναφερθεί κατά το προηγούμενο έτος στην Βορειοανατολική Νεμπράσκα και την Νοτιοανατολική και Νότια Ντακότα. Ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπόθεση. Τυχόν νεώτερα θα αναρτηθούν.



Πηγή: UFOs Northwest Sighitings Reports 2007



Η Judy Doraty αναφέρει οτι ήταν αυτόπτης μάρτυρας
ακρωτηριασμού πάνω σε ζωντανό ζώο




Κατά την διάρκεια της συνεδρίας της ύπνωσης στην οποία υποβλήθηκε η Judy Doraty αναφορικά με το περιστατικό της απαγωγής της από εξωγήινα όντα τον Μάιο του 1973 στο Τέξας - όπως παρουσιάζεται στο ντοκυμαντέρ "Μια Παράξενη Συγκομιδή" ("A Strange Harvest") της Linda Moulton Howe, η Judy ανακαλεί στην μνήμη της ένα γεγονός που την συγκλόνισε: Τα εξωγήινα όντα αφού αρπάζουν ένα μοσχάρι ανασηκώνοντάς το σε μια παράξενη δέσμη ακτίνων, το μεταφέρουν στο σκάφος τους και το ακρωτηριάζουν ενώ εκείνη παρακολουθεί συγκλονισμένη.

Το πιο φρικιαστικό είναι, όπως το βιώνει η ίδια η Judy, οτι όσο διαρκεί ο ακρωτηριασμός αυτός - που διενεργείται με απίστευτη ακρίβεια, μεθοδικότητα και ταχύτητα - το άτυχο ζώο εξακολουθεί να παραμένει ζωντανό, δηλαδή ουσιαστικά πρόκειται για ζωοτομία, κατά την οποία το μοσχάρι κατακρεουργείται ζωντανό. Τελικά, αφού πήραν ότι ήθελαν, οι εξωγήινοι ρίχνουν στο έδαφος το νεκρό πλέον ζώο.

Στην συνέχεια η Judy αναφέρει οτι παρακολουθεί, ανήμπορη να αντιδράσει, τους εξωγήινους να ξαπλώνουν την κόρη της Cindy πάνω σε ένα χειρουργικό τραπέζι πάνω στο σκάφος. Ο φόβος της και η αποστροφή της μεταβάλλονται σε ανεξέλεγκτο πανικό στην σκέψη οτι η κόρη της θα έχει την ίδια φρικτή μεταχείριση στα χέρια των εξωγήινων, όπως εκείνο το κακόμοιρο ζώο ...





Μήπως το φαινόμενο των ακρωτηριασμών
επεκτείνεται πλέον και στους ανθρώπους;



Οι χειρότεροι φόβοι των ερευνητών του φαινομένου των ακρωτηριασμών φάνηκαν να γίνονται πραγματικότητα, όταν εμφανίζεται απρόσμενα στην Βραζιλία μια τεκμηριωμένη περίπτωση ακρωτηριασμού ανθρώπου όπου όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο οτι πιθανότατα να έχει διενεργηθεί από εξωγήινους.


Σκόπιμη θα ήταν μια προειδοποίηση σ' αυτό το σημείο: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες και οι αποτρόπαιες ιατροδικαστικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνει η τεκμηρίωση αυτής της υπόθεσης είναι δυστυχώς μόνο για πραγματικά γερά στομάχια ...


aliengrip.pblogs.gr


Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Α'


Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Β'


Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Δ'

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου