Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η Αφύπνιση... (΄Β ΜΕΡΟΣ)


Του Κωνσταντίνου Φανουράκη 


(Ά ΜΕΡΟΣ) Διαύγεια… Ονειρα… Αφύπνιση...


Διαλογισμός και φαντασία…

Ο διαλογισμός είναι μια φανταστική πρακτική στην ψευδοπραγματικότητα την οποία ζούμε και πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καμιά απολύτως σχετική οδηγία καθώς πολύ πράττουν διαλογισμό μέσω ακόμα και της προσευχής χωρίς να το γνωρίζουν.


Τι μπορεί να κάνει ο διαλογισμός σε όλο το σύμπλεγμα των προαναφερθέντων;


Ο διαλογισμός πρώτα μπορεί να καθαρίσει τις ανήσυχες σκέψεις και την ακαταστασία αυτών. Βοηθά τον άνθρωπο να εστιάσει σε ορθά και συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν την ζωή του και τον κόσμο γύρω του και όλο μαζί ως Ένα σε ενέργεια, αυξάνοντας την συχνότητα του διαχωρίζοντας έτσι τον εαυτό του από την κοινή συχνότητα που εκπέμπει ο κόσμος γύρω του. Έτσι βοηθά στην ανάπτυξη της συχνότητας και των υπολοίπων γύρω του και του κόσμου αυτού στον οποίο μιλάμε και αναφερόμαστε τούτη την στιγμή , συνδέοντας όλον τον αλυσιδωτό κρίκο σε Ένα. Σ’ έναν κοινό καθαρό πηγαίο και άρτιο σκοπό που συνδέει όλους…


Εφόσον καταφέρει και φτάσει στο στάδιο αυτό μέσω της διαύγειας που θα τον περιβάλει με την βοήθεια του διαλογισμού, θα συγκαταλέγεται στους χρήσιμους ενεργειακά ανθρώπους αυξάνοντας την πνευματική και σωματική υγειά του.

Επίσης τα θετικά αποτελέσματα δεν θα μένουν μόνο στον ίδιο καθώς δεν θα υπάρχει Εγώ.

Θα αυτοεξουσιάζεται καθώς θα γνωρίζει και θα έχει νικήσει τον χειρότερο εχθρό… τον ίδιο του τον εαυτό που έχουν χαλιναγωγήσει και προσπαθούν να πλάσουν κατώτερες συχνότητες δημιουργώντας του το Εγώ…

Θα μεταδίδονται μέσω ενέργειας και συχνότητας στον χώρο γύρω του και κατόπιν στον κόσμο όλον ως ένας ενεργειακός δίαυλος αλυσιδωτός ο οποίος μεταβάλλεται από τον έναν στον άλλον.

Όλοι μας εκπέμπουμε ως άτομα συγκεκριμένες συχνότητες μέσω των κυττάρων από τα οποία αποτελούνται τα άτομα του ανθρώπινου σώματος και δονούνται στα

62MHz με 68MHz σε συχνότητες δηλαδή 62.000.000 και 68.000.000 HZ

εφόσον 1 MHZ είναι 1.000.000 HZ .

Τα άτομα φέρουν ηλεκτρικό φορτίο, οπότε όταν ένα ηλεκτρικό φορτίο ταλαντώνεται παράγει ηλεκτρομαγνητικά αλυσιδωτά κύματα…

Τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα ανθρώπινα κύτταρα τους σώματος όταν πάλλονται ταλαντώνεται και το ηλεκτρικό τους φορτίο και δημιουργεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα.

Μέσω αυτής της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπει εκείνη την στιγμή το άτομο (άνθρωπος) μπορεί να διακριθεί και να διαλευκανθεί η βιοενέργεια του ατόμου και η αύρα του, καθώς βέβαια θα μπορεί και ο ίδιος να δει τον γύρω κόσμο του πως είναι με την πραγματική ενέργεια του που εκπέμπει.



Όταν το άτομο (άνθρωπος) δονείται σε υψηλότερες συχνότητες μπορεί και εκπέμπει περισσότερη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με αποτέλεσμα το άτομο να βρίσκεται σε συνεχή διαύγεια και η αύρα του να αυξάνεται και να γίνεται ακόμα πιο φωτεινότερη.

Εφόσον το άτομο έχει καταφέρει να ανέλθει σε υψηλότερες συχνότητες μπορεί ακόμα να φτάσει στο σημείο της αυτοθεραπείας αλλά και της θεραπείας του κόσμου γύρω του και του πλανήτη αυτού όπως έχουμε αναφέρει ήδη.

Ακόμα και περισσότερο, να κατέχει πλήρεις μετα-φυσικές ιδιότητες του πραγματικού Εαυτού του πέρα από τον κόσμο αυτόν και αυτής της διάστασης λόγω της διαύγειας που θα κατέχει να ανοίγει και να κλείνει τα δίαυλα σημεία του εαυτού του και του κόσμου αυτού και ως ένα μεγάλο θετικό αποτέλεσμα να γνωρίζει το παρελθόν και το μέλλον και να πράττει ορθά στο παρόν για την ορθή εξέλιξη και λειτουργία του πλανήτη και όλων όσων κατοικούν έμψυχα στην Γη αυτήν και σε αυτήν την διάσταση.


Ας προσγειωθούμε με αυτά που γνωρίζουμε και να σκεφτούμε πόσο υπέροχο θα ήταν αν κάθε πρωί σε κάθε σχολείο σε όλο τον κόσμο παιδιά, καθηγητές και μαθητές αφιέρωναν δέκα λεπτά επίγνωσης μέσω διαλογισμού πριν την έναρξη της σχολικής ημέρας.

Θα ξεκινούσαν την μέρα τους ειρηνικά με αγάπη και αρμονία και όχι βιαστικά και διάσπαρτα. Θα ξεκινούσε η ανθρωπότητα να φαντάζεται έναν κόσμο διαφορετικό με πολύ καλύτερες επιπτώσεις στην συμπεριφορά των σημερινών ανθρώπων όπου έχει διαμορφωθεί βάσει της παιδείας και της κοινωνίας που έχουν πλάσει έως σήμερα σκοτεινές αρνητικές δυνάμεις ή ενέργειες (όπως θέλει ο καθένας ας τις κατονομάσει). Οι οποίες παρεμβάλλονται από μια άλλη κοντινή διάσταση και μέσω αυτών κυριαρχούν άμεσα και έμμεσα στο πνεύμα και στην ψυχή του ανθρώπου που βρίσκονται προσωρινά εγκλωβισμένα σε αυτόν τον κόσμο…

Μέσω της παιδείας και της εκπαίδευσης θα ξεκινήσει η βελτίωση του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα καθώς θα πάψουν να υπάρχουν τα ρεύματα φόβου και ελέγχου στις κοινωνίες. Θα μάθουν στα νέα παιδιά πολύτιμες δεξιοτεχνίες και πληροφορίες χωρίς να επιβαρύνεται η συνολική υγεία τους και ευημερία τους. Αντί όλων αυτών που καθιερώνουν την σημερινή παιδεία θα υπάρξει εξερεύνηση, συμπόνια και καινοτομία σε όλες τις μορφές της ώστε να εξελιχθεί ο άνθρωπος, ο πλανήτης και όλο το σύμπαν που μας περιβάλλει. Με κάποιες μεγάλες προσαρμογές θα μπορέσουν έτσι να ευδοκιμήσουν και να βελτιώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος και ο πλανήτης αυτός.



Όταν ο άνθρωπος ανέλθει σε υψηλότερες συχνότητες, διαλογίζεται περισσότερες ώρες σε καθημερινή βάση ακόμα και όταν βρίσκεται έξω και απασχολείται με κάτι μπορεί αυτοβούλους ταυτόχρονα να βρίσκεται σε χαλάρωση σ’ ένα είδος διαλογισμού ταυτόχρονα και διαύγειας.

Ο διαλογισμός θα είναι αναγκαίος καθημερινά πλέον για την ψυχική και σωματική του υγεία. Όταν ξεκινήσει το άτομο να διαλογίζεται συχνά τότε ο εγκέφαλος εκπέμπει κύματα Α και Θ δημιουργώντας μια βαθιά χαλάρωση στο σώμα, έτσι το επίπεδο του γαλακτικού οξέος στο αίμα πέφτει από 11mg 7mg/100ml.

Όταν βρίσκεται σε μια σχετική κατάσταση ηρεμίας ή έντασης μειώνεται η αγωγιμότητα του δέρματος μέχρι και 300% , μειώνοντας ακόμα και την κατανάλωση Οξυγόνου κατά 16% … ο καρδιακός μυς χαλαρώνει και ξεκουράζεται μειώνοντας τον αριθμό αναπνοών από 16 ανά λεπτό που αντιστοιχεί σε κάθε κοινό άνθρωπο,

σε 7 αναπνοές ανά λεπτό. Επίσης μπορεί να έχει πολύ καλά ωφέλη στους υπερτασικούς καθώς μειώνεται η πίεση του αίματος.

Όσο πιο συχνά διαλογίζεται το άτομο θα αυξάνεται ταυτοχρόνως και ο δείκτης ευφυΐας του, το άγχος της καθημερινότητας εξαφανίζεται , οι παλμοί της καρδιάς μειώνονται και καθημερινά ο οργανισμός του νιώθει ξεκούραστος και υγιής χωρίς να χρειάζεται και πολύ ύπνο.

Αν διαλογιστούμε και φανταστούμε έναν κόσμο ουτοπικό δεν θα εμποδίσει τίποτα στο μέλλον ο κόσμο αυτός να μεταβεί σε μια ονειρική ουτοπία πέρα από αυτή την ψευδοπραγματικότητα.

Αυτή θα είναι μια μορφή Αντίστασης από τον νέο μελλοντικό κόσμο από όπου προερχόμαστε προς τον παλαιό κόσμο από τον οποίο προϋπήρξαμε ως παρελθόν και καταλήξαμε στο σήμερα να μαχόμαστε με αυτές τις παρεμβολές και συχνότητες τις οποίες θέλουν να περάσουν στον ανθρωπίνου νου στο πνεύμα ώστε να εγκλωβίσουν την ψυχή για να μην γνωστοποιήσει, κατανοήσει και καθιερώσει τι εστί Αρμονία , Αγάπη και Ελευθερία, ο πραγματικός Εαυτός σου…


Όπως μας αναφέρει κάπου και ο Πυθαγόρας

Εις εαυτόν συνελού (στον εαυτό σου συγκεντρώσου ). 




Ας συνεχίσουμε λίγο ακόμα στο θέμα μας … και ας αναφερθούμε συνειδητά ή υποσυνείδητα.

Το συνειδητό ή το υποσυνείδητο κάνει όλη την δουλειά … αυτό το ερώτημα έχει ταλαντεύσει πολλούς ψυχαναλυτές, επιστήμονες, φιλοσοφιστές και άλλους…

Δεν ρίχνουμε άπλετο φως σε αυτό το ερώτημα αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε πως το συνειδητό δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το υποσυνείδητο και το υποσυνείδητο χωρίς το συνειδητό … Διότι από την συνείδηση μας θα περάσει αμυδρά και θα συγκρατηθεί στο υποσυνείδητο και κατόπιν αυτό θα μπορέσει να εμφανιστεί σαν στοιχείο στον χαρακτήρα ενός ατόμου καθώς θα επηρεάζεται η συμπεριφορά του ατόμου από τις γύρω παρεμβολές-συχνότητες (κόσμος-πλανήτης). Ταυτόχρονα συνδέεται με την μνήμη του ατόμου το συναίσθημα και την ψυχική ζωή του έτσι όπως την διανύει..


Το υποσυνείδητο είναι πολύ πιο βέβαιο πως θα εκδηλωθεί στην καθημερινή ζωή απ’ ότι το συνειδητό στην καθημερινότητα μας. Διότι το υποσυνείδητο είναι πάντοτε παρόν στην καθημερινότητα μας. Καταγράφει τα πάντα και μεταφέρεται στο κέντρο μνήμης το οποίο κατόπιν θα εκδηλωθεί ακόμα και μέσω των ονείρων…

Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτόμαστε τι δεχόμαστε από τον γύρω κόσμο μας και την καθημερινότητα μας στην οποία μας έχουν εγκλείσει διότι έτσι θα προσπαθήσουν να χτίσουν το τοίχος το οποίο θα φράξει την φαντασία και την λειτουργία προς την διαύγεια του ατόμου και θα χτυπήσουν στο ήθος και στην κοινωνικότητα σας.



Εάν Φαντάζεστε μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα σας … αυτό έχει αποδειχθεί ακόμα και επιστημονικά… η φαντασία και το όνειρο δεν έχουν σύνορα είναι Ένα… Η φαντασία είναι η πραγματικότητα που δημιουργούμε.

Είναι οι σκέψεις που υπάρχουν ήδη μέσα μας πριν καν σκεφτούμε καθώς είναι πιο γρήγορες από κάθε ταχύτητα. Συμπαντικά υπάρχουν ήδη εκεί…

Για να δημιουργήσεις θα πρέπει να έχεις δει τα σημάδια που σου δείχνει ο εαυτό σου, για να κινηθείς ορθά και ανάλογα διότι θα γνωρίζεις για να πράξεις και να δημιουργήσεις. Ο χρόνος έρχεται για να εκφραστεί η δημιουργία σου αλλά την έχεις φανταστεί και την έχεις δημιουργήσει ήδη εκτός χρόνου και πραγματικότητας…


Εφόσον ο ανθρώπινος νους έχει κατανοήσει και έχει υπερβεί την επαναληπτική καθημερινότητα που του έχει επιβληθεί κοινωνικά από άλλους … μπορεί πλέον να θεραπεύσει αυθόρμητα μέσω της σκέψης τον εαυτό του αλλά και τον κόσμο που υπάρχει γύρω του εφόσον γνωρίζει και γνωστοποιεί καταστάσεις του περιβάλλοντος χώρου και πλανήτη που κατοικεί… θα νιώθει έντονα από τα έγκατα του εαυτού του την Ελευθερία, την Αγάπη και την Αρμονία ως Ένα μέσα του.


Μόνο με την σκέψη θα μπορεί να τονώσει τους μυς και να ασκηθεί ο οργανισμός του, αλλάζοντας τελείως την δόνηση του εαυτό του. Έτσι με όλα αυτά θα καταρρέει η υπάρχουσα συνείδηση του εγώ σε αυτήν την ψευδοπραγματικότητα, επηρεάζοντας την κυριολεκτικά και δίνοντας μια νέα ροή προς την αληθινή πραγματικότητα, μοιράζοντας την ενέργεια αυτήν με άλλα άτομα τα οποία βρίσκονται πάνω κάτω στην ίδια υπάρχουσα μέση κατάσταση. Ο κόσμος όλος θα αρχίσει να νιώθει κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι κρέας… Έτσι εν μέρει για κάποιους… δημιουργούμε έναν παράδοξο εαυτό για το σύστημα βάσει των δεδομένων των οποίων έχουν προγραμματιστεί στην φύση αυτού του πλανήτη μέσα σε αυτήν την τρισδιάστατη υπόσταση έτσι όπως αντιλαμβανόμαστε τον χώρο και τον χρόνο.

Όλα βαίνουν προς μια ριζική μεταβολή και προς την Έλευση του αληθινού φωτός …

Αυτά τα άτομα θα είναι οι νέοι δημιουργοί αυτής της πραγματικότητας…



Άραγε (θέλεις να συμμετάσχεις;;; ) 



Κωνσταντίνος Φανουράκης 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ

Διαύγεια… Ονειρα… Αφύπνιση... (Ά ΜΕΡΟΣ)






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου