Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

«Οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα στο νερό» ένα μήνυμα από την εταιρία Nestle και την παγκόσμια ελίτ…




Ο.Ε.Α.Φ.

Η εταιρία Nestle μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων στον κόσμο εξακολουθεί να στέλνει ένα μήνυμα προς την ανθρωπότητα του πλανήτη.. Πρέπει να γίνει  ιδιωτικοποίηση  του νερού.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Nestle Peter Brabeck-Letmatheμοιράστηκε μερικές από τις απόψεις τις εταιρίας και της δικής του ¨σοφίας¨ για τον κόσμο και την ανθρωπότητα..
Ο Peter Brabeck-Letmathe πιστεύει πως βλέπουμε, πως η φύση δεν είναι καλή μαζί μας αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τρόφιμα αφού υπάρχουν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (μεταλλαγμένα) και είναι πλέον η κύρια τροφική αλυσίδα στην οποία οι άνθρωποι εργάζονται γι αυτό σκληρά και πρέπει να εργάζονται ακόμη περισσότερο για να μην έχουμε ανάγκη την φύση να μας παράγει τρόφιμα… μπορούμε και μόνοι μας. Ένα άλλο θέμα είναι το νερό το οποίο και αυτό συγκαταλέγεται σε αυτήν την αλυσίδα. Εργαζόμαστε για να παρέχουμε το νερό γι’ αυτό θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως δεν πρέπει να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο νερό..
Οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα στον νερό…… (Peter Brabeck-Letmathe)







Συνεχίζει ο Peter Brabeck-Letmathe και εξηγεί πως " οι άνθρωποι πιστεύουν πως ότι προέρχεται από την φύση είναι καλό για τον οργανισμό τους " η φύση είναι ανελέητη όμως.. και πρέπει να το γνωρίζουν αυτό.
Είμαστε πλέον στην θέση να παρέχουμε κάποια ισορροπία σε όλο αυτό χωρίς την βοήθεια της φύσης, έχουμε πλησιάσει πολύ στην αντιγραφή της που δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε τρόφιμα τα οποία έχουν ένα είδος συγγένειας με την φύση και αυτό είναι καλοοοοοο…...
Αναφέρθηκε επίσης στο βιολογικό κίνημα των τελευταίων ετών ως ένα παράδειγμα αυτής της σκέψης και πως είναι καλό ΑΛΛΑ δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο…..
Συνεχίζει ο Peter Brabeck-Letmathe και αναφέρει κάτι εξωφρενικό….
«Εδώ και 15 χρόνια στις Η.Π.Α. υπάρχει η μεγαλύτερη κατανάλωση γενετικών τροποποιημένων τροφίμων (μεταλλαγμένα) και δεν υπήρχε καμία περίπτωση ασθενείας η θανάτου.. εδώ στην Ευρώπη είμαστε πολύ ανήσυχοι με αυτά τα τρόφιμα (μεταλλαγμένα) και αυτό είναι μια μεγάλη υποκρισία και πρέπει να το ξεπεράσουμε …..»

(Peter Brabeck-Letmathe)


Ο Peter Brabeck-Letmathe τόνισε πως το νερό είναι φυσικά η πιο σημαντική πρώτη υλη που έχουμε σήμερα και πρόσθεσε πως υπάρχει μεγάλο ζήτημα για την ιδιωτικοποίηση της παροχής νερού για τον πληθυσμό.
Υπάρχουν δυο διαφορετικές απόψεις.




  • Η μια άποψη την οποία αναφέρει πως είναι ακραία ο Peter Brabeck-Letmathe είναι πως οι Μ.Κ.Ο. που αντιπροσωπεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και μέσα σε αυτά υπάρχει το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στο νερό απ’ όλους τους ανθρώπους δημόσια είναι « ακραίο »..
  • Η δεύτερη άποψη είναι πως το νερό πλέον είναι όπως ένα τρόφιμο έτοιμο για κατανάλωση από εταιρίες που εργάζονται για την ποιότητα και την καθαρότητα του νερού και έτσι όπως κάθε άλλο τρόφιμο θα πρέπει να έχει τιμή αγοράς..

Το να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο νερό ένα ανθρώπινο ον είναι ακραίο…
Θα πρέπει να λάβουμε συγκεκριμένα μέτρα για τον πληθυσμό που επιθυμεί να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο νερό χωρίς να το πληρώνει και να δημιουργηθούν υποδομές για να κατασκευαστεί ένα νέο δίκτυο σε περιοχές που δεν έχουν πρόσβαση στο νερό..
Έτσι θα βοηθήσουμε κάθε ανθρώπινο ον να καταναλώνει ανάλογα με τις ανάγκες του το προϊόν (νερό) στην ανάλογη τιμή.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη κοινωνική ευθύνη κάθε « ΕΔΕ ».. (Peter Brabeck-Letmathe)
 






(Συνεχίζει ο Peter Brabeck-Letmathe)
Έτσι κάθε μια τέτοια επιχείρηση θα μπορέσει να διατηρήσει και να εξασφαλίσει την επιτυχία στον κλάδο της και θα έχει ένα εξασφαλισμένο κερδοφόρο μέλλον.


Αυτός θα είναι ο τρόπος που θα μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη μας στα μακροπρόθεσμα προβλήματα που συναντά η ανθρωπότητα … πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά και να πληρώνουμε γι’ αυτό το οποίο εργαζόμαστε και έτσι θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. 

Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο μέλλον κερδοφόρο προς τις εταιρίες θα πρέπει να προσφέρουμε όλο τον εαυτό μας και έτσι θα βγούμε όλοι κερδισμένοι.. πρέπει να μην κολλάμε στο παρελθόν να κοιτάξουμε το μέλλον και το κύριο επιχείρημα που δυσκολεύει την υπόθεση αυτήν είναι οι λίγες ώρες εργασίας … οι 35 ώρες εργασίες την εβδομάδα δεν θα αποδώσουν στις επιχειρήσεις αυτό που θέλουμε να έχουμε στο μέλλον.. 
θα πρέπει να εργαστούν οι άνθρωποι πολλές παραπάνω ώρες για να δημιουργήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τις επιχειρήσεις μας…. αλλιώς θα πρέπει να πάρουν την θέση τους οι μηχανές και θα είναι κρίμα για μερικούς ανθρώπους που δεν θα μπορούν να εργαστούν….

Το να δουλεύει η ανθρωπότητα τόσες λίγες ώρες έχει αποδειχτεί πως είναι ένα μεγάλο λάθος.. που θα το πληρώσουμε στο μέλλον ενώ αν αυξήσουμε τα εργατικά χέρια και στην τιμή που πρέπει να έχουν αυτά τα χέρια…. τότε θα έχουμε μια θετική εικόνα για το μέλλον. Όλες οι επιχειρήσεις και ¨ο κόσμος μας¨ θα έχει όσο χρήμα θέλει και χρειάζεται.
Στο θέμα της υγείας ξανά αναφέρω πως ποτέ δεν ήμασταν πιο υγιείς από τώρα αυτό είναι ένα παράδειγμα για το μέλλον, πως έχουμε εργαστεί σκληρά και θα εργαστούμε ακόμη περισσότερο.. … … …. .. (?????)





Ο Peter Brabeck-Letmathe είναι η φωνή όλων των εταιριών που εκμεταλλεύονται την τροφική αλυσίδα και καταστρέφουν τον καθαρό και γόνιμο σπόρο και καρπό , αντικαθιστώντας τα με υβρίδια - γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (μεταλλαγμένα) τα οποία καταναλώνουμε καθημερινώς και κυρίως στις πόλεις , στα μεγάλα εμπορικά supermarket δεν υπάρχει πουθενά κάποια τροφή άξια της φύσης της...(????)

Οι μεγάλες εταιρίες τροφίμων και μπακάλικων(supermarket) έχουν μπει και στο παιχνίδι με τα βιολογικά προϊόντα όπως βλέπουμε στα καταστήματα τους. Και στα τρόφιμα δεν ξεχωρίζουν τα γενετικά τροποποιημένα (μεταλλαγμένα).

 
Ένα πείραμα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν μπορούμε να βρούμε ένα χωράφι με λίγες ντοματιές από σπόρο πριν το 1960 θα ήταν καλύτερο αλλά λίγο σπάνιο στις μέρες μας .. αλλά ποτέ δεν ξέρεις ίσως ένας μπάρμπας , ένας παππούς , η μια γιαγιά να κρατεί καλά ακόμα αυτόν τον σπόρο η έστω το χωράφι..
Δοκιμάστε την ντομάτα και συγκρίνεται την με μια βιολογική από ένα μπακαλοσουπερμαρκετ , δείτε το σχήμα , μυρίστε την , κόψτε την να δείτε το εσωτερικό της και δοκιμάστε την… η διάφορα είναι τεράστια όχι απλά μεγάλη..
Και αυτό δεν συμβαίνει στην ντομάτα μόνο αλλά σε κάθε τρόφιμο μέσα στο ψυγείο μας και πάνω στο τραπέζι μας από το ψωμί έως και το νερό …


Πολλοί αδιαφορούμε καθώς θα το συνηθίσουμε και αυτό λένε…. αλλά ο οργανισμός μας δεν αδιαφορεί (π.χ.) η ντομάτα δεν θα σου δώσει τα στοιχεία αυτά που έδινε κάποτε.. ο ανθρώπινος οργανισμός ή θα καταρρεύσει ή θα μεταλλαχτεί σε κάτι χειρότερο…. Όπως το μεταλλαγμένο τρόφιμο .. ανούσιο
Δεν μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό του για αρκετό καιρό και σαπίζει άμεσα , σαν κλωνοποιημένη υλη έτσι θα χάσει κάθε ουσία του πνεύματος του και της ψυχής του … κατά μια έννοια έτοιμος προς βρώση πάνω σε ένα ράφι ενός supermarket έτσι όπως το προτιμούν μερικοί …


Διαβάστε επίσης την διαδικασία των μεταλλαγμένων
(Τρόφιμα από γενετικάτροποποιημένους οργανισμούς)
http://www.geoperi.gr/documents/trofima_tropopoihmenous_organismous.pdf



( και όλα αυτά για μια ¨καλή σοδιά¨ .. μια νέα λύση που ανέφερε πρόσφατα και ο Ο.Η.Ε. και θα βοηθήσει να εξαφανίσουμε και τα έντομα από τα χωράφια είναι να τα τρώμε…!!!!!! )






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου