Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ


Όπως είχε αναφέρει ο Κύριος Ιωάννης Φουράκης σε παλαιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό STRANGE, εδώ και τρία χρόνια βρίσκονται στην Ελλάδα μονίμως ή κατά περίστασιν, πολλοί Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται σε φημισμένα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού ως Αστρονόμοι, Μοριακοί Βιολόγοι, Γενετιστές, Πυρηνικοί Φυσικοί, Νανομηχανικοί, Ωκεανολόγοι, και άλλες σημαντικές για το μέλλον του πλανήτη μας επιστημονικές ειδικότητες.


Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι : Νικόλαος Νεγροπόντε ηλεκτρολόγος μηχανικός του M.I.T. Σταμάτιος Κριμιζής ανώτατο διαβαθμισμένο στέλεχος της NASA μαζί με κάποιους βοηθούς του, ο Άγγελος Αριβάνης Ωκεανολόγος και άμεσα συνεργαζόμενος με την NASA σε προωθημένα ερευνητικά προγράμματα, ο Κωνσταντίνος Τσίπης Διευθυντής του ερευνητικού κέντρου του M.I.T. Βοστώνης,ο Δημήτριος Νανοπουλος και μια πλειάδα ετέρων αφανών αλλά πολύ σημαντικών Ελλήνων Επιστημόνων Ερευνητών.




Για τους γνωρίζοντες την αξία των προαναφερθέντων και μη, επιστημόνων είναι σχεδόν παράλογη η συμπτωματική αν όχι συγχρονική παρουσία τους στον Ελλαδικό χώρο.


Γι’ αυτούς όμως που έχουν εισέλθει στα ΙΕΡΑ ΑΛΣΗ των ΕΛΙΚΩΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ και έχουν ταξιδέψει στους ευαγείς αιθέρες δεν είναι διόλου δυσεπίλυτο πρόβλημα.


Οι ανωτέρω Έλληνες Ερευνητές Επιστήμονες είναι οι ΑΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που συγκεντρώθηκαν εις την Αυλίδαν Βοιωτίας και μετά την αναίμακτον θυσίαν της Ιφιγένειας απέπλευσαν για την Τροία –ΤΡΟΙΚΑ-ΤΡΩΙΚΑ-ΤΡΩΙΚΗ.


Με την συνεργασίαν-σύνδεσην και χρήσιν των ανώτερου επιπέδου γνώσεων και ικανοτήτων τους θα απελευθερώσουν την ΩΡΑΙΑΝ ΕΛΕΝΗΝ (ΕΛΛΑΝΑ)-(ΕΛΛΑΔΑ) από τα χέρια της ΤΡΩΙΚΑ-(ΤΡΩΕΙ-ΚΑ) ήτοι αυτών που τρώνε το ΚΑ δηλαδή την ψυχή ψυχής της Ιεράς καθέδρας των Θεών Ελλάδος.


Ήδη η επιταχυνόμενη ανησυχία, βιασύνη και συνειδητοποίηση της αποτυχίας του σχεδίου τους, οδήγησε τους ΝΕΟΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΤΡΩΕΣ στον αποκεφαλισμό της ηγεσίας των εμφανών Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων δια μέσω των υπάκουων τοπικών πολίτικων εγκαθέτων του δια τον φόβον στρατιωτικού κινήματος και στον ξαφνικό θάνατο από ¨ατύχημα¨ του εκλεκτού Έλληνος Πανεπιστημιακού καθηγητού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και προϊσταμένου του αναβαθμισμένου Ερευνητικού τμήματός του, με σκοπόν να πλήξουν τις αφανείς Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις


Ο εκλεκτός Έλλην καθηγητής πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει την επιχθόνιαν αποστολήν του και να θωρακίσει περαιτέρω τις αμυντικές και επιθετικές δυνατότητες και ικανότητες των Ελληνικών Αφανών και εμφανών Ενόπλων δυνάμεων
Το αποτρόπαια αυτό ¨ατύχημα¨ κατέδειξε την αγωνίαν, ανησυχίαν και απελπισίαν που έχει καταβάλλει τους ΝΕΟΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ – ΤΟΥΡΟΥ- ΤΟΥΡΑΝ- ΤΡΩΕΣ και την συνειδητοποίησην εκ μέρους τους της πλήρους αποτυχίας των προσπαθειών τους να σβήσουν το ΙΕΡΟΝ ΦΩΣ της ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που καταυγάζει την ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ.




Αυτήν την στιγμήν οι εκλεκτοί Ήρωες – Αγοι των Ελλήνων ευρίσκονται εντός της κοιλίας του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ εντός της Τρωάδος. Απλά περιμένουν να κοιμηθούν οι μεθυσμένοι και ναρκωμένοι από την νομιζόμενην επιτυχίαν τους ΤΡΩΕΣ για να εξέλθουν εξ αυτού και να αλώσουν την ΤΡΟΙΚΑ- ΤΡΩΙΚΑ – ΤΡΙΟΑ, να απελευθερώσουν την ΕΛΕΝ-ΗΝ- ΕΛΛΑΔΑΝ και να φέξει η φρυκτωρία πανηγυρικά και χαρμόσυνα τρεις φορές εξ - τρις εξ.- 666 -


ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ-ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ


ΔΑΣΚΑΛΕ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ







1 σχόλιο:

  1. Αγαπημένος δάσκαλος μας!! Ήξερε πότε θα φύγει, ήξερε πότε θα μας αφήσει μόνους...!! Το Ελληνικό πνεύμα παραμένει Αθάνατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή